تا چند دهه پیش مردم کشور ما رسم داشتند برای پخت غذا مخصوصا" خورشت و آش از قابلمه های مسی استفاده میکردند و یک کفگیر آهنی داشتند به نام حسوم که موقع پخت غذا دائم درون آن قرار میگرفت..
هیچکی نمیدونست چرا باید این کفگیر درون قابلمه مسی قرار بگیره؟؟؟ فقط میدونستند برای پخت غذا خیلی خوبه.
داستان از این قراره که بدن (مخصوصا" مغز) برای سلامت و نشاط و کنترل اسید لاکتیک و کورتیزول به 6 میلیارد یون مس نیاز دارد و به همین نسبت یون آهن.
کمبود یون مس باعث میشه شما دائم احساس رخوت و خواب آلودگی و کسالت کنید و هی دهن دره کنید..
در ضمن هیچ کارتل داروئی نمیتونه از یون یک عنصر برای شما قرص تهیه کنه....و اونی که مثلا" به اسم قرص آهن به خورد شما میدهند شامل مولکول آهن هستش که برای بدن هیچ کاربردی نداره.
(تعریف یون و مولکول را میگذاریم برای کلاس های طب سنتی) ولی تا این جا بدونید که غذا موقع پخت در درون قابلمه مسی از یون آزاد شده این ظرف استفاده میکند و در بدن شما فوق العاده احساس نشاط و انرژی ایجاد میشود و دیگه از اون دهن درگی و خمیازه و کسالت خبری نیست.و باعث طول عمر مفید و سلامتی جسمی مخصوصا" برای خانمها نزدیک به دوران عادت ماهیانه دارد.
ولی یک دفعه توی دهه 50 از این نون خشکی ها اومدند و داد میزند" قابلمه مسی..کفگیر آهنی خریداریم" و با یک قیمت مناسب این قابلمه ها را خریدند و به جاش قابلمه آلمینیومی میدادند که بهش میگفتند روحی (از مامان جون و آقا جون بپرسید حرف من رو تائید میکنند)
هیچکس توی اون دهه نفهمید این همه قابلمه مسی کجا قراره بره؟ ولی بعدا" فهمیدیم اینها همه یک برنامه از طرف اونوره واسه سلامتی ما مسلمونا و ایرانیا.
بعدش هم که الان ظرف های استیل و تفلون و این مزخرفات اومده که مدعی هستند غذا توش زود میپزه و به کف ظرف نمیچسبه.ولی مردم ما خبر ندارند که همین یون های مضر در این ظروف عامل سرطان هستند و به راحتی یون سرب و آلمینیوم و ... میتونند در جا یک کودک 6 ماهه را ظرف یک سال به بیماری های کمبود خونی و سرطان و یک فرد بزرگسال را در طی 5 سال به بیماری های کبدی و خونی و طحال دچار کند و بعدش هم سرطان.
من به همه رفقای گروه ایران روشن پیشنهاد میکنم حتما" برای پخت غذا (مخصوصا" غذاهای آبکی) از قابلمه مسی و کفگیر آهنی استفاده کنند.حداقل برای یکبار هم شده تا ظرف سه روز اثر آن را روی بدن خودتون ببینید.
حالا جالبه توی شمال ایران موقع پخت خورشت (مخصوصا" فسنجون ) یک تیکه اهن یا نعل اسب میاندازند وسط خورشت تا حسابی رنگ بگیره...این کار باعث آزاد شدن یونهای آهن و سلامتی بدن میشود. اگر دقت کنید مردم مازندران و گیلان تقریبا" در حد صفر دچار بیماری های خونی و سرطان خون میشوند.
منبع: ایمیل یکی از دوستان
سلام
ممنون از حضورتون و زحمات بی دریغتون
ازتون تشکر میکنم که تو این روزهای سخت تسلی بخش بودید
خدا پدر و مادرتون رو براتون نگه دار که فرشته های دست نیافتنی هستند
میگم این شمالی ها این نعل رو که از کف پای اسبشون در نمیارن بندازن توی دیگ غذا هاااااااااااااااان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب حالا ما اسب نداریم که نعل داشته باشه چیکار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدشم قابلمه مسی خریداریم با کفگیر آهنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وای به جان خودم من که یک دهه است دارم آزمایش خون میدم و از مشکل کم خونی رنج می برم ( لطفا به من مس و آهن برسونید )( هر چه قابلمه مسی بزرگتر دعای خیر من برای شما بزرگتر خواهد بود !!!)
ممنون از پست خوبت ...
راستی عید شما هم مبارک و طاعات و عباداتتون قبول حق عزیز ...
مطلب جالبی بود
با تبادل لینک موافقی؟
با هرکدام از وبلاگ های ما که خواستید
ادبی علمی سیاسی ورزشی
سلام
شرمنده شرمنده شرمنده
مطلب نظر شما را با نظر کس دیگری قاطی کردیم
شما لینک شدید هم در ادبی هم در سیاسی
امید وارم که از ما عصبانی نباشید
ادبی ما همین نام در پرشین بلاگ است یعنی:
narenjesabz.persianblog.ir
سلام.من دوست فریدم.آپیدم.بدو بیا
سلام
اینها رو در یک فیلم انگار سال پیش دیدم
ولی قبول ندارم. علتش بماند
خوشحال شدم
خیلیی جالب بود
من واقعا نمی دونستم
عزیزم لطفا سری آینده که ماموریت تشریف بردین شمال واسه من از همین ظرف و ظروف ها سوغاتی بیاورید. قربانت.
سلام. آقا مطلب خیلی جالب بود تصمیم گرفتم بدزدم بعدا بزنم تو وبلاگ. در ضمن به رسم جبران یه مدت لینک شما رو هم میگذارم.