سحرگاه امید

به نام نامی یکتای بی همتا

سحرگاه امید

به نام نامی یکتای بی همتا

" گُلِرِ" اول ملی بکنم "سوشا" را

به گزارش انتخاب، شنیده میشود "سعید جلیلی " خود را برای انتخابات ریاست جمهوری پیش رو آماده می کند.

خواهم آمد که بسازم همهء دنیا را
یا که آباد کنم پشت سرم عقبی را
حمل بر حمد نباشد، پس از این بی تردید
کان منم ناجی این مملکت تنها را

"حسن آقا" به کلیدت تو چه نازی، مشدی
من خودم شاه کلیدم، تو چه دیدی ما را؟
غیب کردست اگر یک دکلی را محمود
من خودم غیب نمایم ز دکل صد تا را!

او اگر معجزه بودست، که بی شک بودست
دیگر این بار منم معجزه گر فردا را!
وان کلاهی که فرو رفته سری این ملت
غیر من کیست کند چاره غم عظما را؟

کس به جز من نتواند، به یقین میدانم
به عمل جامه بپوشم تن این رویا را
هست منظورِ من از ماتم عظما؛ "برجام"
ریشه اش کنده شود، بار الها، یارا!

پشت در صف شده از چین و اروپا تاجر
چیست منظور رقیبان ز چنین سودا را؟!
میدهم قول، به آنها برسد دستم اگر
قلع و قمع میکنم از دم همهء آنها را

قصد آنها همگی بردن و استثمار است
بار الها تو زمینگیر بکن اعدا را
"گشت ارشاد" بگیرد نفسی تازه ز من
یاد گیرند پس از این لگد و تیپا را

بخش گردشگریِ لوت و کویرِ برهوت
میشود جایگزین ساحل دریاها را
غیر از این "ده نمکی" نیست کسی اهل هنر
باید او دست بگیرد همهء سیما را

باز پیکان جوانان بشود سردمدار
جمع باید بکنم "سیتروئن" و " مزدا" را
بهر تفریح جوانان که کمی شاد شوند
" گُلِرِ" اول ملی بکنم "سوشا" را

تا حمایت شود از چرخهء تولید وطن
اِشکنه آورم و جمع کنم پیتزا را
الغرض ایده فراوان به سرم هست اگر
برسانم به دم پلهء پاستور پا را

 

 

مجید مرسلی


منبع: انتخاب

غفلت‌هایی که به انفجار شهران منجر شد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
با گذشت بیش از 50 ساعت از حادثه شهران، گرچه محل ایمن‌سازی شده و دیگر خطری شهران را تهدید نمی‌کند، اما همچنان کارشناسان در حال بررسی علت حادثه هستند، در این میان یک کارشناس ایمنی و حریق از منظری دیگر حادثه شهران را ریشه‌یابی کرده است.
حادثه شهران
 
به گزارش انتخاب، داود براتی با بیان اینکه در سال‌های اخیر آمار حوادث گاز شهری همچون آتش‌سوزی و انفجار ناشی از نشت گاز شهری در حال افزایش است، گفت: در این رابطه سیستم  انتقال و توزیع گاز شهری از مهم ترین کانون های خطر در اماکن و تاسیسات شهری است و  حادثه انفجار  گاز شهری که روز جمعه در فلکه اول شهر تهران رخ داد هم از آخرین نمونه‌های این دست حوادث است.
  
ادامه مطلب ...

انفجار شهران و چند نکته

انفجار خط لوله گاز در شهران بار دیگر یادآوری نمود که چه شهر ناامنی داریم. خطوط مختلف گاز و آب که بعضا فرسوده نیز شده اند، با کوچکترین اتفاقی فاجعه به بار می آورند چه رسد به خطرات بزرگتری مانند زلزله. در حادثه مذکور، موبایل ها هم قطع گردیدو مخابرات هم به چالش کشیده شد.

  ادامه مطلب ...

برداشت های شخصی از یک سفر-4

در ادامه سفر به جاده زیبا و فوق العاده آستارا اردبیل و گردنه جذاب حیران رسیدیم. مناظر طبیعی و مهی که اکثر مواقع سال این جاده را پوشانده است، خاطرات بدیعی برایتان به یادگار می گذارد. توصیه اکید می کنم که دوستان حتما هر دو جاده آستارا اردبیل و اسالم به خلخال را بازدید کنند. از جمله جاذبه های گردنه حیران بلال های بسیار عالی آن است. علاقمندان به بلال در ماههای مرداد و شهریور می توانند بلال حیران را تست نمایند. البته در سایر اوقات هم بلال به مسافران عرضه می شود ولی بنا به گفته یکی از بومیان، بلال مخصوص حیران در ماههای مرداد و شهریور به دست می آید. علاقمندان به تله کابین نیز می توانند از تله کابین گردنه حیران لذت ببرند.
 
ادامه مطلب ...

حبیب محبیان درگذشت

حبیب محبیان خواننده مشهور و مورد علاقه من در سن 63 سالگی در روستای نیاسته کتالم رامسر درگذشت. صدای حبیب گرمای خاصی داشت و ترانه های ماندگاری از وی به جا مانده است.

شخصا عاشق ترانه های مادر، مرگ قو، ماهی زلال پرست، شهلای من کجایی، یاران را چه شد و... حبیب هستم. منتظر بودم تا حبیب بتواند برای برگذاری کنسرت مجوز بگیرد. کاش می شد. ملت عجیبی هستیم. تا فرهاد زنده بود کمترین توجه به وی می شد ولی بعد از مرگش ناگهان صدا و سیما اقدام به پخش صدای جاویدان فرهاد نمود. هر چند همسر فرهاد به کمک دوستان و بخصوص وکیلش از دادگاه  حکمی مبنی بر ممنوعیت پخش صدایش از صدا و سیما گرفته اند ولی کماکان صدا و سیما به این اقدام ادامه می دهد. و حالا نوبت حبیب است.

  ادامه مطلب ...

میهمانی خدا

حلول ماه میهمانی خدا بر عموم مومنان مبارک باد. التماس دعا

برداشت های شخصی از یک سفر-3

پس از اقامتی کوتاه در پارک جنگلی گیسوم، به سوی آخرین شهر گیلان یعنی آستارا به راه افتادیم. آستارا شهری مرزی است که به گمانم خوش آب و هواترین منطقه مرزی ایران محسوب می شود. صرف غذا در رستورانی که آن طرف خیابانش مرز است نیز در نوع خود جالب می باشد. لذا رستوران رومی که از نظر کیفیت غذا نیز رستوران مطلوبی است، را به دوستان توصیه می کنم.

 


 بازارچه مرزی آستارا هم برای علاقه مندان به خرید محیط مناسبی است. انواع و اقسام کالاها از پوشاک گرفته تا لوازم آرایشی و بهداشتی، اسباب بازی، لوازم آشپزخانه، دخانیات، لوازم التحریر، موبایل و لوازم جانبی و ... در این بازارچه یافت می شود. به علاوه پاساژهای شیک و مدرنی حول و حوش این بازارچه وجود دارند که عمدتا اجناس خود را از ترکیه وارد می کنند.

در مورد آستارا ذکر این نکته را نیز مناسب می دانم که سازه میانه میدان ورودی شهر از سمت گیلان (میدان شهدای گمنام) توسط دوست هنرمندم جناب آقای مهندس ضرابی طراحی و اجرا شده است.

برای اقامت شبانگاهی، هتل آپارتمان ایساتیس را انتخاب کردم. فضای داخلی سوئیتی که اجاره کردم یک آپارتمان دو خوابه حدود 80-90 متری بود که از نظر تمیزی نیز نسبتا مناسب به شمار می رفت. از مزیت های دیگر این هتل، چای بسیار خوش طعمی است که برای میهمانان سرو می گردد. اما نقطه تاریک و ضعف هتل ایساتیس، عدم ارائه اینترنت به رغم اینکه اینجانب قبل از رزروه، تلفنی تاییدیه آنرا گرفته بودم، می باشد. متاسفانه هتل ها از ارائه اینترنت به مسافران خصوصا مسافران داخلی طفره می روند. این مشکل را هتل هایی مثل مرمر قزوین، پردیس و کادوس رشت نیز ملاحظه نموده بودم و علت آنرا عدم سرویس دهی از طرف ISP می دانند که به نظر بهانه ای بیش نیست. صبحانه هتل هم چنگی به دل نمی زد.




ادامه دارد...