سحرگاه امید

به نام نامی یکتای بی همتا

سحرگاه امید

به نام نامی یکتای بی همتا

جومونگ تاریخ ایران را به یغما برد

نویسنده وبلاگ «تلویزیون مجازی» در مطلبی آورده است: بدبختانه عدم شناخت نسل امروز نسبت به تاریخ باشکوه ایران باعث شده است که بسیاری از داشته‌های خویش را در دستان دیگران ببینیم و لذت هم ببریم!

سریال افسانه جومونگ (ساخته کشور کره جنوبی) در واقع بخشی از تاریخ ایران را ربوده است. آنها نام ارمنستان را لاک گرفته و بر آن سرزمین «بویو» گذارده‌اند فرمانروایی ایران را هم سلسله «هان» نامیده‌اند. در تاریخ سلسله (هان) سواره نظام زره‌پوش وجود ندارد این سواره نظام بنا بر همه اسناد تاریخی مربوط به ارتش پارت ایران بوده است.

وقتی از درگیری دولت هان با یاغیان صحبت می‌شود و بدین خاطر، بویو دست به حمله به مناطق اطراف خود می‌زند، در واقع زمانی است که فرمانروایی ایران با یاغیان هوسپائوسینس (شورشگر تازی) و گوردی ین، آدیابن و اُسرائن در باختر و سکاییان در خاور مشغول جنگ است در ضمن مهمترین نکته آنکه گرفتن گروگان از خاندان نافرمان نسبت به فرمانروایی تنها در ایران باب بوده است مهرداد پادشاه اشکانی در ارمنستان (بخاطر آنکه بی طرفی کشورش را زیر پا گذارده و از رومیان حمایت نمود) وارد کارزار شده و آرتاواز شاه ارمنستان را فرمانبردار خویش نمود و تیگران پسر آرتاواز را به عنوان گروگان به پارت فرستاد. رویدادهای بعدی باعث مداخله دوباره ایران شد و ارتش پارت، تیگران را به عنوان شاه بر صندلی پادشاهی به جای آرتاواز قرار داد. کشور بی ریشه کره با استفاده از تمثیل‌های ایرانی برای خود تاریخ می‌سازد در سریال یانگوم نخستین رستم زاد (سزارین) را به یانگوم منتسب کردند و حال در دل تاریخ اشکانی ما برای سرزمین چوسان خود هویتی حماسی می‌سازند. باید با هزار درد افسوس گفت به خاطر عدم توجه رسانه‌های مسئول نسبت به هویت و تاریخ ملی ایران کشورهایی نظیر کره بجای ما، آنها را به نام خود نموده و در نهایت ما می‌مانیم و مشتی تاریخ غیر ایرانی!

 

به قول «ارد»، بزرگ اندیشمند و متفکر ایرانی: سرزمینی که اسطوره‌های خویش را فراموش کند به اسطورهای کشورهای دیگر دلخوش می‌کند فرزندان چنین دودمانی بی پناه و آسیب پذیرند.

برای شناخت بیشتر و بهتر تاریخی که کشور کره جنوبی به یغما برده است نظر شما را به بخش‌های از تاریخ دودمان اشکانیان و پارت‌های ایران جلب می‌کنم:
 
به مهرداد دوم پادشاه ایران زمین گفتند در کشورداری صبوری کنید اردوان پدر شما و همین طور فرهاد پدر بزرگتان خیلی زود کشته شدند. مهرداد گفت در حالی که هوسپائوسینس (شورشگر تازی) و گوردی ین، آدیابن و اُسرائن در باختر و سکاییان در خاور به جان مردم ایران افتاده و کشتار می‌کنند سکوت و نرمش به چه معناست. کشته شدن در این شرایط بسیار با ارزش تر از زندگی در خفت و ننگ است.

شجاعت پادشاه ایران مهرداد اشکانی گویای این سخن ارد بزرگ است که: برآزندگان و ترس از نیستی؟! آرمان آنها نیستی برای هستی میهن است.
مهرداد دستور داد ارتش ایران بازسازی شود استراتژی نظامی خاص اشکانیان، جنگ‌های نامنظم توسط کمانداران ورزیده بود که شالودهء ارتش اشکانی را تشکیل می‌دادند. گروه‌های سوارکار چالاک و کمانداران قابلی که می‌توانستند در حال سوارکاری، از هر سویی، هر هدفی را نشانه روند. علاوه بر این، تمرینات گروهی پیوسته آنها،در میدان نبرد، الگوهای نامنظم ولی هدفمندی از حرکت اسب‌ها را ایجاد می‌کرد، که به نحوه ای غیر قابل پیشبینی،به هر سمت و سویی می‌تاختند و به طور فردی یا گروهی شلیک می‌کردند. بخش دیگر سپاه مهرداد دوم سواره نظام زره‌پوش ایران که در باختر به آن سوارکاران شوالیه و در خاور به آنها سوارکاران آهنین می‌گفتند تشکیل می‌داد تمام بدن آنها و حتی بدن اسب‌هایشان پوشیده از آهن بوده و بدین شکل هر سپاهی را شکافته و به تسلیم وادار می‌نمودند.


فرمانروای ایران یاغی هان باختر و خاور را مطیع خویش نمود و با ووتی فغفور فرمانروای چین از سلسله هان (۱۴۱ تا ۷۸ پیش از میلاد) روابط سیاسی و بازرگانی برقرار نمود.
مهرداد دوم دوباره شکوه را به ایران بازگرداند …
  

 

 

منبع: www.tabnak.ir 

 

 

 

و اما به راستی چه دردناک است که بعد از به یغما بردن مولوی و بوعلی و زکریای رازی، کشوری بدون تاریخ، تاریخ هزاران ساله ما را به تاراج می برد و بر اساس آن سریال هایی جذاب و پر مخاطب می سازد و فرهنگ خود را به ببیندگان تحمیل می نماید. 

آیا به راستی همان میزان شناختی که کودکان و نوجوانان ما از تاریخ مجعول کره دارند، از کوروش و داریوش و مهرداد و ... دارند؟؟ 

آقایان مسئول!! به کجا می رویم؟؟

نظرات 8 + ارسال نظر
فرید شنبه 19 اردیبهشت‌ماه سال 1388 ساعت 10:23 ق.ظ http://parmis-corp.mihanblog.com

سلام بر تو ای هموطن
ایا از پس مخارج زندگی خود بر نمیایید؟؟
ایا دنبال یک راه حل برای غلبه بر مشکلات مالی خود هستید؟
ما برای این مساله مشترک همه یک راه حل داریم.
درباره کمپانی پارمیس که بصورت قانونی در ایران ثبت شده چیزی شنیدی؟
میخواهی ماهی 5تا8 درصد سود بگیری؟
میخوای سرمایه هات توسط بانک تضمین بشن؟
میخواهی از درامد بازاریابی ماهانه10ها ملیونی استفاده کنی؟
و خیلی چیزای دیگه
از سایت ما دیدن کنید

محمود کندلویی شنبه 19 اردیبهشت‌ماه سال 1388 ساعت 02:01 ب.ظ http://mkandlooei.blogfa.com

سلام
ممنون از حضورتون

واما این مطلب در مورد سریال خیلی تامل بر انگیز است
یعنی واقعا اگر درست باشه هیچکس تا بحال متوجه نباید میشد وعکس العملی نشان میداد
واقعا جای تاسف دارد که ما یک سریال در مورد رستم ساختیم اینقدر بد سلیقه وخشک و...ساختیم که کمترین بیننده را داشت نه انتخاب شبکه مناسب بو نه ساعت پخش
حالا جومونگ و گامبوک و یانگوم و اوشین و...باید ماهها صفحه تلویزیون مارا اشغال کنند واز وجود فرزندانمان هویت زدایی کنند

من بازهم منتظر شما هستم
خدانگهدار

زورق خیال یکشنبه 20 اردیبهشت‌ماه سال 1388 ساعت 01:06 ب.ظ


سلام
ممنون از گردآوری این مطالب خیلی جالب و از شما که این همه به میهن خود علاقمند هستید

ما داریم به ناکجاآباد می رویم همون جایی که عرب نیش را انداخت نمی دونید کجا ؟

محمود کندلویی دوشنبه 21 اردیبهشت‌ماه سال 1388 ساعت 03:42 ب.ظ http://mkandlooei.blogfa.com

سلام
همین بی دقتیها باعث میشه که:
الآن میآن میگن خلیج ع ب ی ر
فردا با همین فیلم وسریال چه ادعایی کنن خدا میدونه

نیلوفر مردابی سه‌شنبه 22 اردیبهشت‌ماه سال 1388 ساعت 01:50 ب.ظ



خوب ما هم دلخوشیم به سریال یوزارسیف عزیز و عشوه گری های زلیخا

خدا وکیلی از اول تا آخر سریال من که ندیدم ولی می شنیدم که مردم دنبال این بودند که ببینند زلیخا کی خوشگل میشه کی جوون میشه و یوسف چند تا زن می گیره ...

قربونش برم فیلمهای ما همه اش ترویج چند شخصیتی بودن و چند کاره بودن رو می کنه کی دیگه یک هدف رو دنبال می کنه ... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نرود میخ آهنی بر سنگ ...

لی لی سه‌شنبه 22 اردیبهشت‌ماه سال 1388 ساعت 08:49 ب.ظ http://liliana.blogsky.com

سلام
واقعا دردناکه

هالک دوشنبه 13 دی‌ماه سال 1400 ساعت 10:12 ب.ظ

ای خاک بر سر ما که اجازه میدیم تاریخمون رو به راحتی بدزدن.خاک عالم تو سر ما.

ایلیا پنج‌شنبه 27 مهر‌ماه سال 1402 ساعت 07:14 ب.ظ

واقعا گریم میگیره تاریخ کامنتارو نگاه میکنم درست ۱۷ سال پیش سریال جومونگ ساخته شد. و ملت شو و شوق زیادی داشتن اون روزایی که تازه سریال جومونگ روی تلویزیون رفته بود. هر چی که میگذره سریال ها هم چرت تر و سرد تر شده و هیجان کافی رو نداره آقای سونگ ایل گوک الان تقریبا ۵۲ سالش شده و شخصیت های سریال رفته رفته سن بالاتر میشن اون روزا یادش بخیر. ایلیا هستم ۱۴۰۲

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد