میوههایی که رنگدانههای قرمز دارند اعم از هویج، گوجه
فرنگی و لبو و... ضد سرطان هستند.
حمید عبدی متخصص تغذیه گفت: پوست سیب
قرمز به دلیل وجود رنگدانههای موجود در خودضد سرطان است.
وی ادامه داد:
میوههایی که رنگدانههای قرمز اعم از هویج، گوجه فرنگی و لبو دارند ضد سرطان هستند
همچنین میوههای دارای رنگدانههای سبز که حاوی کلروفیل هستند مثل سبزیجات نیز
خاصیت ضد سرطانی دارند.
عبدی درخصوص خواص سیب تشریح کرد: سیب در کاهش
چربیهای خون نقش بسزایی را ایفا میکند و بهتر است که با پوست خورده شود و حتی
سرکه سیب درکاهش وزن و کاهش چربی موثر است.
وی خاطر نشان کرد: سیب در رشد و
افزایش قد کودکان نقش بسزایی را دارد و گاز زدن سیب به استحکام فک و دندان کمک کرده
و موجب تمیزی آنها میشود.