کارشناس
آزمایشگاه کنترل غذا دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: انار شیرین خاصیت آنتی
اکسیدانی را برای مهار یا خنثیسازی رادیکالهای آزاد دارد و با داشتن این
خاصیت میتواند با بیماریهای مختلف از جمله آنفلوآنزا مقابله کند.
مسعود
فیروزکوهی اظهار داشت: مبتلایان به آنفلوآنزا با عوارضی مانند تب،
بیاشتهایی، تهوع و استفراغ و اسهال روبرو میشوند که نیاز به دریافت تغذیه
مناسب، در فرد مبتلا افزایش مییابد.
وی ادامه داد: به ازای هر درجه افزایش تب، باید 13 درصد انرژی دریافتی از غذا بیشتر شود.
فیروزکوهی
گفت: کاهش مصرف غذا ناشی از بیاشتهایی در طول روز، باعث کاهش پروتئین
دریافتی در افراد مبتلا و در نتیجه کاهش تدریجی مقاومت بدن در برابر
میکروبها میشود.
وی با تاکید بر ضرورت بهرهمندی افراد مبتلا به
آنفلوآنزا از یک رژیم غذایی مناسب، تصریح کرد: این افراد باید روزانه 4 – 3
لیتر مایعات برای تصفیه بدن از مواد سمی و نیز جبران مایعات اتلاف شده و
مورد نیاز بدن، استفاده کنند.
این کارشناس علوم تغذیه ادامه داد: استفاده از مایعات خیلی شیرین به علت امکان ایجاد اختلالات گوارشی توصیه نمیشود.
فیروزکوهی
گفت: شیر بهترین نمونه از مایعات است که انرژی، پروتئین، بخشی از
ویتامینها، مواد معدنی و مایعات لازم مورد نیاز بیمار را تامین میکند.
وی
اذعان داشت: استفاده از انواع غلات و فرآوردههای آن مانند برنج،
ماکارونی، نانهای سبوسدار و آبمیوههای طبیعی و همچنین مصرف انواع مغزها و
دانهها مثل کنجد و مصرف سوپ، ویتامینها و مواد معدنی لازم برای بهبود
بیماری را تامین میکند.